Praktikant tv2 2001

TV 2 Nyhederne søger otte praktikanter

29. okt. 2014 — På TV 2 Nyhederne har vi ca. 20 praktikanter ad gangen. Ti gange om året har vi praktikdag med fokus på personlig efterkritik, udvikling.

To kvinder står frem om sager, der kostede Jes Dorph jobbet

To kvinder står frem om sager, der kostede Jes Dorph jobbet: – Det var væmmeligt og voldsomt – TV 2

29. nov. 2021 — Som praktikanter blev to kvinder smigrede over at blive inviteret hjem til Jes Dorph. Men begge gange tog aftenen en ubehagelig drejning.

Som praktikanter blev to kvinder smigrede over at blive inviteret hjem til Jes Dorph. Men begge gange tog aftenen en ubehagelig drejning.

Tidligere TV 2-direktør beklager over for tidligere praktikanter …

Tidligere TV 2-direktør beklager over for tidligere praktikanter efter dokumentar — MediaWatch

1. dec. 2021 — a. praktikanter på tv-stationen oplevede sexistisk og krænkende adfærd fra chefer, som det skildres i dokumentaren “MeToo: Sexisme bag skærmen”, …

Cristina Lage var adm. direktør for TV 2 fra 2000 til 2003 og fortæller, at hun ikke kendte til den grænseoverskridende adfærd, som beskrives i ny metoo-dokumentar på discovery+.

Mænd i lyseblå skjorter stod for grænseoverskridende adfærd …

Mænd i lyseblå skjorter stod for grænseoverskridende adfærd på TV 2

29. nov. 2021 — I den ene sag havde en tidligere kvindelig journalistpraktikant på TV 2 sagt, at hun tilbage i 2001 blev tvunget til sex af Jes …

Impact TV har sammen med Information produceret en dokumentar om den sexistiske og grænseoverskridende kultur på TV 2s nyhedsafdeling. I dokumentaren står 11 kvinder frem og fortæller om kulturen på kanalen.

Tidligere TV 2-direktør efter #metoo-dokumentar – Berlingske

Tidligere TV 2-direktør efter #metoo-dokumentar: »Jeg vil gerne beklage, at det var sådan at være praktikant på TV 2 dengang«

29. nov. 2021 — Tidligere TV 2-direktør efter #metoo-dokumentar: »Jeg vil gerne beklage, at det var sådan at være praktikant på TV 2 dengang«.

Den øverste ledelse i TV 2 i begyndelsen af 00erne kendte ikke til de ting, der ifølge flere tidligere og nuværende ansatte foregik på TV 2 Nyhederne. Det siger Cristina Lage, som var administrerende direktør for TV 2 fra 2000-2003.

Bliv praktikant på TV 2 – Home – Facebook

Bliv praktikant på TV 2 – Startside

Bliv praktikant på TV 2, Odense, Denmark. 590 likes. Vinkling, fortælling og personlighed. Kom i praktik på TV 2 Nyhederne og lær faget i et af Danmarks…

Bliv praktikant på TV 2, Odense, Denmark. 590 Synes godt om · 1 taler om dette. Vinkling, fortælling og personlighed.Kom i praktik på TV 2 Nyhederne og…

Jes Dorph: Jeg fortryder – Avisen.dk

29. nov. 2021 — Den fyrede TV2-vært kommenterer nu den aktuelle dokumentarserie om … fra Dorph-Petersen i 2003, hvor hun var praktikant på TV-stationen.

Den fyrede TV2-vært kommenterer nu den aktuelle dokumentarserie om sexisme på TV2.

Tidligere TV 2-chefer skånes i ny dokumentar

Tidligere TV 2-chefer skånes i ny dokumentar – Filmmagasinet Ekko

29. nov. 2021 — I første afsnit fortæller Therese Philipsen om sine oplevelser, da hun som 23-årig starter i praktik på TV 2.

Filmmagasinet Ekko er et magasin om film og medier. Det er anmeldelser, essays, analyser og baggrund, store interviews med hjemlige såvel som internationale filmikoner – skrevet af danske og internationale kritikere, filmfolk, journalister og kulturpersonligheder.

Politiken lod Jes Dorph tale ud, men udelod centrale …

30. nov. 2021 — Therese Philipsen var praktikant på TV 2 i 2001 og er i dag forfatter. Hun mener, at vigtige nuancer fra hendes historie er udeladt af …

Keywords: praktikant tv2 2001, journalistpraktikant tv2 2001