Bronuts kolding åbningstider

Türker og Ninos klar til at åbne Bronuts i Kolding

Türker og Ninos klar til at åbne Bronuts i Kolding: Nu er der sat dato på | jv.dk

Vidste du, at Bronuts også laver lækre bagels? Det er ikke kun smagsfulde og lækre donuts, du kan få hos Bronuts. Nu kan du nemlig også bestille bagels!

Donutbutikken Bronuts har første åbningsdag i butikken i Bredgade 6 den 22. januar, hvor de to indehavere, vennerne Türker Alici og Ninos Oraha, fra klokken 15.00 til 21.00 står klar til at servere det søde bagværk for koldingserne.

Bronuts kommer til Kolding: Åbner centralt i midtbyen

Bronuts kommer til Kolding: Åbner centralt i midtbyen | ugeavisen.dk

Kontaktinformation på Bronuts Donuts Bredgade undefined, telefonnummer, adresse, se information for firmaer. … Der er ingen åbningstider for virksomheden.

I starten af det nye år får Kolding endnu en donut-butik, når kæden Bronuts åbner sin afdeling nummer otte i de lokaler, der tidligere husede Den Gyldne Ovn i Bredgade.

Bronuts – Facebook

Kolding: Vennerne Türker Alici og Ninos Oraha åbnede deres første donutbutik i Aarhus i august 2019, og siden er det gået stærkt.

Bronuts Donuts Bredgade | firma | krak.dk

Har du en sød tand og er du vild med donuts? Hvis du bor i Kolding eller omegn, så har vi en god nyhed til dig: du kan få lækre donuts hos Bronuts Donuts i …

Donut-eventyret udvides med endnu en by: Nu åbner Bronuts …

Donut-eventyret udvides med endnu en by: Nu åbner Bronuts i Kolding | fyens.dk

22. dec. 2021 — Bronuts gik for nylig konkurs, men kæden er nu blevet opkøbt af en investor, og det betyder, at fem butikker, herunder den i Kolding, …

Kolding: Vennerne Türker Alici og Ninos Oraha åbnede deres første donutbutik i Aarhus i august 2019, og siden er det gået stærkt. De pyntede donuts med forskellige smage og farver er faldet i god jord hos især mange unge, og derfor har Bronuts haft vokseværk siden starten. Så meget, at kæden snart t..

Bronuts Donuts Denmark – Kolding – Studenterguiden.dk

Bronuts Donuts Denmark – Kolding i Kolding – Take-away – StudenterGuiden.dk

Har du en sød tand og er du vild med donuts? Hvis du bor i Kolding eller omegn, så har vi en god nyhed til dig: du kan få lækre donuts hos Bronuts Donuts i Kolding på adressen Bredgade 6! Her kan du få lækre donuts i alverdens forskellige afskyggelser og to…

Bronuts fortsætter med at sælge donuts i Kolding: Investor …

Bronuts fortsætter med at sælge donuts i Kolding: Investor giver nyt liv til kæden | frdb.dk

Det vil fortsat være muligt at købe de slikfyldte donuts fra Bronuts i Kolding. En investor har nemlig opkøbt kæden, som ellers for nylig gik konkurs, og det betyder, at butikken i Kolding kører videre.

Afslører åbningsdato: Nu genåbner en Bronuts i Aarhus

I december genopstod Bronuts, kort efter donut-kæden var gået konkurs. Og nu vender en af kædens aarhusianske donut-butikker tilbage.

Populær donut-kæde er gået konkurs – Århus Stiftstidende

Populær donut-kæde er gået konkurs | stiften.dk

Donutskæden Bronuts har indleveret en konkursbegæring. Kæden var kendt for sine farvestrålende donuts og mange følgere på de sociale medier.

Kendt donutkæde er lukket igen – Kolding Netavis

Hvis du elsker donuts fra Bronuts, så er der kedelige nyheder. Efter kæden gik konkurs og genåbnede igen, så er butikken i Sundhedsoasen i Bredgade i Kolding

Keywords: bronuts kolding åbningstider